WELKOM BIJ ERGO 4 YOU

Ergotherapie is gericht op het dagelijks handelen. Wanneer u problemen ervaart in de uitvoering van alledaagse activiteiten, kunt u terecht bij Ergo 4 You.
Ergo 4 You is een vrijgevestigde ergotherapie praktijk, met praktijklocatie in Schimmert.

In deze praktijk zijn 2 ergotherapeuten werkzaam: Lieke Sprokel & Claire Kusiak.
Behandelingen aan huis zijn mogelijk in gehele regio Heuvelland-Maastricht, Parkstad en evt. Westelijke Mijnstreek.

Visie
Herkenbaarheid, zorg op maat, persoonlijke aandacht en samenwerken zijn de kernwoorden van Ergo 4 You. Als ergotherapeut streven wij naar het optimaliseren van uw zelfstandigheid, zodat u (weer) naar eigen tevredenheid kunt functioneren en uw kwaliteit van leven zo optimaal mogelijk blijft.

Wij gaan samen met u vooral praktisch te werk om ervoor te zorgen dat u zo goed mogelijk kunt participeren in de samenleving. Om dit doel te bereiken stemmen wij de activiteit, persoon en omgeving zo goed mogelijk op elkaar af.

OVER ONS

Lieke is in 2011 afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen. Gedurende de opleiding heeft ze ervaring opgedaan in diverse instellingen en heeft ze ook mogen ervaren hoe het is om te werken als ergotherapeut in het verre buitenland (Oeganda, Afrika).

Na haar studie heeft Lieke werkervaring opgedaan in de revalidatie (m.n. hersenletsel) en gehandicaptenzorg. Gecombineerd met haar eigen ergotherapiepraktijk Ergo 4 You (ook sinds 2011) heeft ze dit een aantal jaren met veel plezier gedaan.

Vanaf 2014 is Lieke alleen nog aan het werk vanuit mijn eigen praktijk. Ze is een enthousiaste ergotherapeut, die van een uitdaging houdt en uitgaat van de mogelijkheden in plaats van beperkingen.
Ergo 4 You bestaat inmiddels al meer dan 10 jaar, iets waar Lieke erg trots op is. Ze heeft haar specialisaties uitgebreid/ verdiept in de afgelopen jaren in o.a. hersenletsel, dementie, vermoeidheidsklachten, COVID-19 en slaapproblemen. Sinds kort is ze ook ReAttach therapeut.
Lieke ondersteunt u als cliënt graag zo optimaal mogelijk en hoopt u van dienst te kunnen zijn als u ergotherapie nodig heeft.

Claire is 2019 afgestudeerd als ergotherapeut aan de Zuyd Hogeschool in Heerlen. Na haar opleiding is ze gestart met het werken in de eerstelijnszorg, waaronder bij Ergo 4 You.
Claire streeft ernaar om mensen die te maken hebben met belemmerende aandoening te ondersteunen bij het behalen van zelfstandigheid in de uitvoer van betekenisvolle activiteiten. Zien dat mensen door middel van ergotherapie weer regie over hun eigen leven krijgen geeft haar veel voldoening. Verder vindt ze het belangrijk zich te blijven ontwikkelen als ergotherapeut om zo de best mogelijke zorg te kunnen bieden. Claire is gespecialiseerd in de behandelmogelijkheden van ziektebeelden zoals centraal neurologische aandoeningen (CVA, MS, Parkinson en dementie), Ehlers Danlos, longrevalidatie bij COVID-19 en decubituszorg. Ook geeft ze werkplekadvies rondom het aanpakken van aanwezige risicofactoren en hoe zo klachten op de werkplek te voorkomen.

Spreekt dit u aan en heeft u een ergotherapeut nodig? Neem gerust contact met ons op.

SPECIALISATIES

Wanneer activiteiten die eigenlijk automatisch behoren te gaan niet (meer) naar wens lukken, zoeken wij samen met u naar een passende oplossing. Ongeacht de achterliggende oorzaak of het ziektebeeld. Als ergotherapeuten hebben wij ons gespecialiseerd op o.a. de volgende gebieden:

Service item 1

Service item 2

Service item 3

Service item 4

CLIENTERVARING

Ik dacht eerst 'engelen bestaan niet', maar sinds Lieke mijn pad heeft gekruist heeft ze me uit een zeer diep dal gehaald en weer levensvreugde bezorgd. Ik kan nu uit eigen ervaring zeggen, qua benadering en therapie is ze een topper. Lieke uit grond van mijn hart DANK JE WEL.

C.M.

Dankzij de ergotherapeut ben ik niet meer afhankelijk van de thuiszorg voor het aan en uittrekken van mijn steunkousen.

Lieke is een top ergotherapeut. Ze heeft mijn leven al een heel stuk makkelijker gemaakt.

Van Lieke heb ik veel handige tips gekregen voor een goede indeling in mijn werkdag, waardoor ik goed nu kan omgaan met mijn diagnose.

HET LAATSTE NIEUWS

Claire Kusiak werkt al geruime tijd bij Ergo 4 You en zal de komende tijd meer werkzaamheden van Lieke gaan overnemen. Het kan daardoor komen dat u Claire ook vaker zult spreken i.p.v. Lieke!
Wij streven er allebei naar u zo goed mogelijk te ondersteunen. Aan de kwaliteit van zorg zal er niets veranderen
.

Adres:
Klein Haasdal 4
6333 AK Schimmert

Telefoon:
06-19951521 / 0620125050

Email:
info@ergo-4-you.nl

Volg mij op: